søndag 26. april 2009

Kick off'en er avholdt

Det ble et hyggelig lag med mye god musikk ut i de små timer. Heaven and Hell DVD ble spilt flittig (i venten på den nye skiva "the devil you know"). Vi var totalt 16 mann av totalt 31 som er påmeldt turen i år.

Turopplegget ble gjennomgått og det ble ytret ønske om at vi bør være på festivalplassen torsdag ca15.00. Da bør vi reise 04.00 natt til torsdag. (dette er ikke bestemt men komiteen sjekker opp om dette er mulig å få til med busselskapet..) Nærmere info. følger.

Quiz ble det også avholdt. Denne gangen ble det sunget låter fra Kjell Arne som man skulle gjette på. Det var moro. Gruppen som vant fikk 23 poeng av 29 mulig oppnåelige. Gruppa besto av Harald, Kjell Arne og Arve - etter sigende ble premien drukket opp fort...

De flest tuslet hjemover 02.00 bortsett fra Kjell Arne (sang), Jon Vidar (hmmmhmmbass) og KON (gitar) som ble sittende og synge og spille gitar til 04.00..."live performance" ble filmet -Her er en liten snutt. Veldig moro....:-) Legg spesielt merke til Kjell Arne som synger "opp ned"... (solider of fortune, blindman og here i go again)

Noen bilder:
Her ser vi gutta på terassen i finværet - som vi sier vi Sweden gutta har aldri dårlig vær. Dette tegner godt for årets festival selv om den er 40 dager unna og en del kilometer sørover...


Bilde fra Quizen: (mange som klør seg i hodet her gitt)

Mer info. kommer senere...... rock on!


2 kommentarer:

kasrocker sa...

Ja ja, Karl Olav....vi kara er ikke redde for å drite oss ut.....rølpevokal/gitar i de sene nattetimer. Men du kan jo bruke unnskyldningen om at du hadde litt innabords. Det kan ikke jeg. men da får jeg skylde på opptaket...hehe.
Moro var det lell.....og så den fyldige bassen til Erlandsen da....

Unknown sa...

At dere klarte det opp ned er jo helt fantastisk! God stemning, og godt selskap. Jeg gleder meg stort til turen.